Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری صبح امروز در آئین افتتاح مجتمع قضایی شهید باهنر و ساختمان اداره‌کل پزشکی قانونی استان کرمان، با بیان اینکه در آستانه ماه رجب هستیم اظهار داشت: ماه رجب یک ماه با عظمت است که باید از فرصت بندگی در این ماه بهره ببریم.

به گزارش تسنیم وی با اشاره به اینکه اصل کار خدمت‌رسانی به مردم است گفت: امام علی(ع) فرمود بهترین و زیباترین عدالت‌ها این است که انسان به فردی که مورد ظلم قرار گرفته یاری برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان کل کشور با بیان اینکه از طریق رسانه‌ها بخشی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب به‌عنوان گام دوم انقلاب منتشر شد، افزود: این سخنان مقام معظم رهبری نباید به یک بیانیه معطوف شود بلکه یک منشوری برای ادامه مسیر انقلاب و نظام اسلامی است. برخی فقط آن را تحلیل محتوایی می‌کنند در حالی‌که این بیانیه نسخه عملی نظام اسلامی است. این بیانیه باید برای همه مسئولان در سه قوه به‌عنوان سرمشق باشد.

منتظری با بیان اینکه انقلاب شجره طیبه‌ای است که به دست امام راحل کاشته و با خون شهدا آبیاری شد و ثمره این شجره باید همیشه به کام مردم برسد، عنوان کرد: جوانان آینده‌ساز این کشور هستند و ما نسل انقلاب وظیفه داریم انقلاب را به دست نسل جوان بسپاریم و رسالت خود را ادا کنیم.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری نسبت به مسئله فساد و اجرای عدالت در جامعه تاکید دارند، گفت: این مسئله خاص دستگاه قضایی نیست و در نظام اسلامی تمام کارگزاران وظیفه دارند که عادل باشند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه اساس اسلام بر اجرای عدالت است و شهدای ما نیز برای اجرای عدالت رفتند، تصریح کرد: اجرای عدالت این نیست که تنها قاضی عادل باشد بلکه بخشی از نابسامانی‌ها و مشکلاتی که امروز در کشور است ناشی از بی‌عدالتی کارگزاران است که در روش یک روش عادلانه را انتخاب نکردند.

وی با اشاره به اینکه در تخصیص و ابلاغ بودجه‌ها اگر با عدالت رفتار می‌شد شاهد این مشکلات نبودیم، عنوان کرد: در بسیاری از مسائل جاری کشور وقتی به‌عنوان مدعی‌العموم وارد می‌شوم می‌بینیم که اگر با عدالت رفتار می‌شد اینگونه نبود.

منتظری با بیان اینکه در جمهوری اسلامی فساد سیستمی نداریم، گفت: گستردگی فساد در حدی نیست که برخی تبلیغ می‌کنند؛ دشمن تلاش می‌کند که در افکار جامعه اینگونه عنوان کند فساد در جامعه نهادینه و سیستمی شده است. مرتب با وزرا در ارتباط هستم و از شخص رئیس‌جمهور تا وزرا باید دست به دست هم بدهیم تا این بخش کوچک از فساد در کشور را پاک کنیم.

دادستان کل کشور با بیان اینکه طمع‌ورزی عده‌ای در بخش خصوصی نیز سبب فساد در کشور می‌شود و نمونه آن در قاچاق کالا را می‌بینیم، گفت: کسانی که ارز به نرخ دولتی گرفتند تا کالاهای اساسی را وارد کشور کنند اسامی آن‌ها و لیست دریافتی آن‌ها در اختیار ما‌ست.

وی با اشاره به اینکه هر آدمی در هر پست و جایگاهی و وابسته به هر فردی اگر به حقوق عامه مردم ضربه بزند با او برخورد خواهیم کرد و مقام معظم رهبری این مسئله را از ما خواسته است، گفت: در این چند سال با تمام مشکلاتی که از کمبود نیروی انسانی و اعتبارات در دستگاه قضا داشتیم در فضای مجازی حرف‌های زیادی علیه رئیس قوه قضائیه کشور زدند که صحت ندارد و قصد این افراد ضربه زدن به قوه قضائیه بود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دادستان کل کشور ارز دولتی کالاهای اساسی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی