Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت اله نوروزی گفت: ارز 4200تومانی با هدف حمایت از مصرف کننده به واردکنندکان تخصیص پیدا کرد اما در عمل حمایتی از مردم نشده است؛ در همین راستا مجلس در حال پیگیری دریافت کنندگان ارز 4200 تومانی است؛ لیست دریافت کنندگان دلار 4200 تومانی امروز دست مجلس و قوه قضائیه است و به زودی مشخص می شود که کدام واردکنندگان ارز را گرفته اما کالایی وارد نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا طی ماه های گذشته و شیوع کرونا در کشور در کنار تحریم های ظالمانه علیه ایران، اوضاع معیشتی مردم به ویژه دهک های پایین جامعه به هم ریخته است تا جایی که تأمین کالاهای اساسی برای اقشار کم درآمد در جامعه با مشکل مواجه شده است.

در این راستا نمایندگان مجلس طرحی را‌‌‌‌‌‌‌‌ ارائه داده‌اند که بر اساس آن دولت مکلف می‌شود که کالاهای اساسی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شکلی متفاوت‌ از گذشته در بین مردم توزیع کند و بر اساس آن دولت باید با کالابرگ یا کارت هوشمند، کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی و یا از منابع داخلی تبصره 14 بودجه کشور تأمین می‌شود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ توزیع کند.

رحمت الله نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص این پیشنهاد و آخرین وضعیت پیگیری آن در مجلس اظهار داشت: مجلس یازدهم در حال پیگیری گام های موثر و اساسی در بهبود معیشت مردم است چرا که مردم هم از مجلس انتظار داشته و هم امید دارند که وضعیت زندگی شان بهتر شود.

وی با بیان اینکه برخی از اقدامات به صورت مسکن هستند که توزیع کالاهای اساسی هم یک نوع مسکن تلقی می شود اما لازم و ضروری است؛ تلاش ما این است که این توزیع کالاهای اساسی به صورت نظام مند و الکترونیکی باشد؛ طبیعی است که کوپن دیگر جوابگوی این دوره نیست.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر اینکه تلاش ما توجه به محرومان است هم گفت: یک بعد دیگر کمک به محرومان و معیشت اقشار کم درآمد موضع نظارت است؛ باید مشخص شود افرادی که برای واردات کالاهای اساسی دلار گرفته اند چرا آن کالارا وارد نکرده و یا اگر وارد کرده اند به کجا رفته است.

نوروزی در پایان تأکید کرد: ارز 4200تومانی با هدف حمایت از مصرف کننده به واردکنندکان تخصیص پیدا کرد اما در عمل حمایتی از مردم نشده است؛ در همین راستا مجلس در حال پیگیری دریافت کنندگان ارز 4200 تومانی است؛ لیست دریافت کنندگان دلار 4200 تومانی امروز دست مجلس و قوه قضائیه است و به زودی مشخص می شود که کدام واردکنندگان ارز را گرفته اما کالایی وارد نکرده اند.

 

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

کلیدواژه: دریافت کنندگان کالاهای اساسی کنندگان ارز ارز 4200

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا در برنامه تلویزیونی در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است.

ویتأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا افزود: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

وی گفت: علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا اضافه کرد: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد. وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد

کد خبر 6093432 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟